Reisverzekering

Bekijk & vergelijk de verschillende reisverzekeringen.
Kan jij geld besparen door over te stappen?

Ga je regelmatig op vakantie? Een reisverzekering is in dat geval een must. Toch zijn er nog veel mensen die geen reisverzekering hebben. Dit brengt een groot risico met zich mee, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Kom je in Nederland in het ziekenhuis terecht, dan worden de kosten grotendeels vergoed door de zorgverzekeraar. Een zorgverzekering is namelijk voor iedere Nederland verplicht. Ben je echter in het buitenland en overkomt je daar wat, dan kun je geen beroep doen op de Nederlandse zorgverzekering. Je hebt dus een aparte verzekering nodig zodat medische kosten gedekt worden. Eventueel vervoer naar Nederland kost ook een hoop, het is dus handig als je een verzekering hebt afgesloten die deze kosten dekt.

 

Premie reisverzekering

Hoeveel premie je moet betalen voor een reisverzekering is afhankelijk van het soort verkering. Je hebt namelijk de keuze tussen een doorlopende reisverzekering of een kortlopende reisverzekering. Een doorlopende reisverzekering kan handig zijn als je meerdere malen per jaar op reis gaat. Je bent het hele jaar door goed verzekerd. Een kortlopende reisverzekering sluit je af als je bijvoorbeeld één keer per jaar op vakantie gaat. Met een kortlopende verzekering ben je enkel verzekerd voor de periode dat je op vakantie bent.

 

Reisverzekering vergelijken

Er zijn veel aanbieders die graag een reisverzekering aan je verkopen. Wij raden je aan om de verschillende reisverzekeringen met elkaar te vergelijken. Wij hebben een speciale reisverzekering vergelijker op onze website opgenomen. Zo kun je snel, eenvoudig en gericht op zoek naar een passende reisverzekering.